Profil

​Velkommen til Hessellund El. Hvad enten I har problemer med de hårde hvidevarer, skal have udskiftet el-installationerne over hele huset eller ønsker et tilbud på sammenkobling af virksomhedens netværk, er I kommet til den helt rette. Vi er omkring 50 ansatte, der alle lever og ånder for el – og for at levere områdets bedste service.


På godt jysk er vores filosofi, at ”Vi regner med, at vi også skal være her i morgen”. Det betyder kort og godt, at vi sætter kunden i centrum og holder, hvad vi lover. Både i forhold til tid og pris. Kernen er dialog, og vi går aldrig i gang med større opgaver uden en dybere snak om omfang og forventninger.


Hessellund El har eksisteret siden 1946, og med mere end 60 års erfaring i værktøjskassen kan vi løfte så godt som alle opgaver for både private og erhverv. Ikke mindst fordi vi konstant forsøger at være på forkant med udviklingen. Siden 1997, hvor Peter Bosteen overtog Hessellund El fra Hessellund familien, er Odder Elektro og Rokkedal El blevet indlemmet i virksomheden. Opkøbene har styrket entreprise-afdelingen og tilført stor ekspertise inden for elektroteknik. I 2012 kom Højbjerg Installationsforretning ​ind i familien, som i dag er vores brohoved i Århus.

På gensyn næste gang I har brug for en god el-forbindelse.

​Hessellund El A/S

CVR: 20410043

​Rude Havvej 15B

8300 Odder

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!