Kommunikation​

Teknisk kommunikation er blevet en integreret del af hverdagen både på arbejdet og derhjemme. Vi omgiver os med trådløse bredbåndsroutere, komplekse omstillingsborde, ip-telefoni og dør-telefoner med videoovervågning for bare at nævne et par af de muligheder den nye teknologi byder på. Fælles for dem alle er, at de kan tilpasses individuelle behov, så både virksomheder, boligforeninger og private hjem får en løsning, der præcis matcher deres behov.

Vi er naturligvis på forkant med udviklingen og råder over vores egen Tele og Data-afdeling, hvor specialister inden for området er parat med professionel rådgiving målrettet ethvert behov.

Hjemmet: Det synes efterhånden kun at være fantasien, der sætter grænser for, hvordan vi kommunikerer med hinanden ved hjælp af avanceret teknologi. Forbindelserne til internettet, ip-telefonien og tv-signalerne bliver konstant forbedret, hvad angår både kvalitet og hastighed. Og vi følger naturligvis med i udviklingen.

Uanset om I har behov for at få installeret kabel-tv, skal have lagt telefonledninger ind over hele huset eller er på udkig efter et dørtelefonanlæg med videoovervågning til boligforeningen, er det oplagt at kontakte vores kompetente Tele & Data-afdeling.

Kontoret: Hurtige og stabile datanetværk er en forudsætning for, at en virksomhed kan fungere optimalt. Hos os finder I et bredt udvalg af tekniske kommunikationsløsninger, der sikrer, at I kan koncentrere jer om arbejdet og glemme alt om teknologien. Vi ved nemlig, hvad der kræves af en fremtidssikret løsning – både i forhold til kapacitet og sikkerhed.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Avancerede ip-telefoni-løsninger, som kan integreres med andre kommunikationssystemer og dermed øge effektivitet og fleksibilitet
  • Effektivt konference-løsninger, som gør det muligt at holde møder med kolleger eller kunder overalt i verden
  • Højtydende netværk med stor driftssikkerhed
  • Nødstrømsforsyninger, så nedbrud undgås
  • Real Time Service Manager

Kontakt os uanset hvad jeres behov er – så finder vi sammen den optimale løsning.​

​Hessellund El A/S

CVR: 20410043

​Rude Havvej 15B

8300 Odder

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!