​Styring

Ønsker I at holde et vågent øje med hjemmets eller virksomhedens energiforbrug, er et CTS-anlæg en oplagt løsning. Den automatiske styring lader forskellige systemer tale sammen, så enlang række processer kan styres og effektiviseres. For eksempel kan styringen automatisk regulere varmen, I kan lade den tænde og slukke lyset på forudbestemte tidspunkter eller indstille den til at overvåge strømforbruget, så uregelmæssigheder opdages i tide. Det handler kort og godt om komfort, sikkerhed og energibesparelser.

Hvor avanceret den automatiske styring skal være, er helt op til jeres ønsker og behov i forhold til bygningens intelligens.

Hjemmet: Få lyset til at tænde automatisk, når I kommer hjem. Reguler varmen og ventilationen automatisk, så I aldrig står op til en kold stue. Eller brug styringen til at lade alarmer holde øje med huset, når det er tomt. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at rådgive om intelligente bygningsinstallationer, så I får en lidt nemmere og meget mere behagelig hverdag.

Virksomheden: Et CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) fører løbende kontrol med en bygnings driftsforbrug – og det kan i langt de fleste tilfælde hurtigt ses på bundlinien. Anlægget indstilles, så det fx sikrer, at vandtemperaturen altid er konstant, at strømforbruget er stabilt, og at tryk ikke overstiger en forudbestemt grænse. Registreres afvigelser fra det normale, får den ansvarshavende en alarm via computer, mobiltelefon eller personsøger, så fejlen hurtigt kan udbedres.

Kontakt os, hvis I også ønsker at skære ned på energiforbruget – og dermed på driftsomkostningerne. Har I allerede et CTS-anlæg, er vi også behjælpelige med den løbende service.​

​Hessellund El A/S

CVR: 20410043

​Rude Havvej 15B

8300 Odder

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!