Varmepumper​

Skal I bygge nyt hus, modernisere sommerhuset eller udskifte det gamle oliefyr – og er I på udkig efter en effektiv opvarmningsform, som samtidig er god for både miljøet, indeklimaet og pengepungen? Så er varmepumper det helt rigtige valg. Varmepumper udnytter ressourcerne omkring os til at producere varme og findes i luft-til-luft og luft-til-vand varianter. Hvilken løsning I skal vælge, afhænger helt af jeres behov.

Luft-til-luft varmepumper er velegnede til sommerhuse, hvor de skal supplere andre varmekilder, fx el-radiatorer eller brændeovne. Luft-til-vand varmepumper er en komplet opvarmningsløsning, som kobles til radiator- og varmtvandssystemet og således leverer opvarmning af såvel bolig som brugsvand. Varmepumper fås også i kombination med ventilation, så løsningen er i stand til både at opvarme og nedkøle boligen. Denne løsning er specielt velegnet til nye huse, som traditionelt er bedre isolerede og derfor har større risiko for at udvikle kondens og fugtdannelser.

Kontakt os for at høre mere om varmepumper. Vi har specialiseret os i installation af varmepumper, så I får en optimal løsning, der er dimensioneret korrekt i forhold til boligens størrelse.​

​Hessellund El A/S

CVR: 20410043

​Rude Havvej 15B

8300 Odder

​Vi lever og ånder for el - uanset hvad du har brug for/problemer med, kan vi løse det (både som privat- og ervervskunde). Kontakt os for et uforpligtende tilbud!